Мой Профиль
  • Гость
  • Настройки
  • Выход


Ինչպես պատրաստել Նուտելլա
..Բաղադրիչներ`
Ձու — 2 հատ
Շաքարավազ — 3 բաժակ
Կակաո — 5 ճաշի գդալ
Ալյուր — 4 ճաշի գդալ
Վանիլ — մի պտղունց
Պնդուկ — 1 բաժակ
Կարագ — 1 թեյի գդալ
Կաթ — 2 բաժակ
…….Պատրաստման եղանակը`
Ձուն շաքարավազի հետ լավ հարել, ավելացնել ալյուրը, կակաոն, նախորոք մանրացրած պնդուկը, աընուհետև կարագը և վանիլը: Ստացված զանգվածը խառնել ընացքում ավելացնել կաթը և դնել մարմանդ կրակին, խառնել այնքան մինչև ստացվի պինդ զանգված: